Wat is de inzet van de coup in Oekraïne?

Hidden in plain sight: een MEGA-ROOF ! ! !

Met $ 5 miljard hebben de VS iedereen (Oekraïens of niet) ingehuurd om met knuppels en vuurwapens een verkozen regering af te zetten.

http://www.youtube.com/watch?v=eaR1_an9CnQ

Nu dat de graaiersmarionetten de “regering” in Kiev vormen komt groen licht om biljoenen als “hulp” naar Oekraïne te sturen, biljoenen uit onze zure centen. Nu al zeuren alle prostituerende mediamakers dat Oekraïne ons hulp nodig heeft, “we zijn allemaal Oekraïners”, “de Oekraïners rekenen op ons” en zo voorts. Maar wie is nu aan de macht in Kiev? De kleptomane Tymosjenko die uit haar straf (voor jatten) geholpen werd door de graaiershuurlingen staat al kandidaat voor de presidentschap. Het nieuwe bewind is in de handen van de wereldoligarchen. (Waarom hebben deze huurlingen juist het gebouw van het vakbondenkantoor op Maidan/Kiev in brand gestoken? Dit kopieert een anti-vakbond actie van Mussolini uit 1922. Men wil geen gezeik hebben met de nieuwe armoe die daar aankomt. En met nazi’s aan de macht wie maakt zich nog zorgen om vakbonden?)

Oekraïne wordt zo een fantastisch verdienmodel voor de graaiers (binnenlandse en buitenlandse) die klaar staan om alle buitenlandse “hulp” buit te maken onder de bescherming van hun neonazi huurlingen in Kiev.

Als deze graaiers biljoenen op Wall Street, in de Londense City en in de Eurozone ongestraft weten de jatten, nu hebben ze hun eigen poppetjes met knuppels en pistolen aan de macht in Kiev geplaatst: het wordt een uitbuitwalhalla.

Het resultaat zal zijn:
– biljoenen leningen aan Oekraïne
– de leningen worden door de Eurozone- en VS belastingbetaler gegarandeerd
– de megagraaïers, beschermd door hun eigen marionettenregime in Kiev, roven verder het land en de “hulp” fondsen gaan direct in hun zakken
– Oekraïne blijft opgezadeld met groter dan ooit en nimmer te betalen schulden
– de garantstellenden (wij) draaien voor de schade.

Het kan deze megagraaiers ook niets schelen of Oekraïne geheel blijft of niet. Of er een oorlog hiermee ontketend wordt of niet. Het gaat om hoeveel zullen ze kunnen roven. Al blijft maar de stad Kiev over, doet er niet toe. Als er maar die biljoenen “hulp” daar belanden om door de megagraaiers gecashed te worden.

Dit alles omdat een goedgelovig publiek bewerkt wordt door een prostituerende mainstream media (in dienst van dezelfde megagraaiers) die roeptoetert dat Oekraïne vrij moet zijn van boeman Poetin, dat Oekraïne een plaats heeft in de EU, en dit soort clichés.

In Oekraïne gaat niet over “vrijheid”, “democratie” of de boeman Poetin, het gaat in Kiev over de volgende mega-roof. Dit draaiboek gaat ons nog meer kosten dan alle bail-outs van 2008-2013 bij elkaar.  De blauwdruk bewijst het.

Ukraine with Gasfields needs Freedom

Advertisements