Een reeks aanhoudend nieuws over Hongarije begint als losse stukjes van een puzzel samen te komen om een logische stroom van ontwikkelingen aan het licht te brengen.

Het kost niet veel moeite om de dimensie te vatten van een opmerkelijke stap van dit EU land: HONGARIJE DRUKT EIGEN GELD!

De hele westerse wereld zit vast in een als schuldenfabriek vermomd geldsysteem. De vrijheid om geld te maken is aanbesteed aan de Federal Reserve. Als de Amerikaanse regering geld nodig heeft dan zijn er enkele opties: belastingen, verkoop van bezittingen of lenen. Dit lenen gaat op de “open markten” maar lenen direct bij de private Federal Reserve is ook een meerdere biljoenen zaak geworden. Als de ECB nieuwe liquiditeit nodig heeft wordt geld voor de Eurozone van de Fed geleend, de Fed heeft dit geld ook niet maar die maakt het met de computer. Dit is de mondiale monetaire gevangenis met private eigenaars. Wie de historie van de oorlogen dieper dan een schoolboek bestudeert komt tot de conclusie dat de meeste oorlogen het recht op geldcreatie ten grondslag hebben. De creatie van de onafhankelijke Afrikaanse Dinar door Khaddafi heeft tot de NAVO “humanitaire bombardementen” in Libië geleid en tot zijn executie. Libië is geen land meer vandaag, maar een “failed state”. Het is dus de moeite om de “evoluties” in de gaten te houden rond om Hongarije!

De westerse media is al een poosje bezig “zorgen” te uiten over de richting” van het land om zo het publiek te doen wennen aan een land die “de verkeerde weg” kiest (lees Joegoslavië, Iraq, Libië) . Ook de wereldpolitie begint waarschuwingen te uiten:
http://finance.yahoo.com/news/washington-tries-check-hungarys-drift-105625322.html

Natuurlijk wordt nooit open gesproken over het “geldsysteem”… het wordt beklaagd dat de Centrale Bank niet meer “onafhankelijk” is! Dus een centrale bank door de staat gecontroleerd kan niet onafhankelijk opereren want alleen een door de 100% private Fed gecontroleerde centrale bank is “onafhankelijk”

“EU insists on Hungary’s Central Bank independence”
http://www.dteurope.com/economy/news/eu-insists-on-hungarys-central-bank-independence.html

ECB: Concerned About Independence Of Hungarian Central Bank
https://mninews.marketnews.com/content/ecb-concerned-about-independence-hungarian-central-bank

http://mostlyeconomics.wordpress.com/2010/11/25/hungary-central-bank-loses-independence/
… en ga zo maar door.

Geen woord over waar het om gaat: HET GELDSYSTEEM.
Een systeem waar zonder steeds hogere schulden geen economie kan bestaan.

Fed bedrog al 100 jaar succesvol – monetaire slavernij gaat door
https://mario828282.wordpress.com/2013/12/23/fed-bedrog-al-100-jaar-succesvol-monetaire-slavernij-gaat-door/

Eurozone monetaire kolonie van de Federal Reserve
https://mario828282.wordpress.com/2013/12/24/eurozone-monetaristische-kolonie-van-de-federal-reserve/

“…prime minister told the IMF that Hungary neither wants nor needs further “assistance” from that proxy of the Rothschild-owned Federal Reserve Bank.
No longer will Hungarians be forced to pay usurious interest to private, unaccountable central bankers.”
http://politicalvelcraft.org/2013/08/28/hungary-orders-rothschilds-imf-to-vacate-the-country-now-issuing-debt-free-money/

Advertisements