Het echte vluchtelingen probleem begint bij de bron: het buitenlands beleid van Nederland, bij de aansluiting van ons land bij de NAVO criminele kliek. De vernietiging van Irak en Libië, de subversie tegen Syrië en Irak (een land dat pogingen onderneemt zich te herstellen), de Amerikaanse drone bombardementen in Afrika/Jemen/Afghanistan/Pakistan, de NAVO opiumvelden in Afghanistan zijn de bron van deze abrupte toename van vluchtelingen. Bondgenoot Turkije traint ISIS vechters, koopt (en betaalt) illegale olie van ISIS, bombardeert de Koerden die de meest efficiënte ISIS bestrijders zijn. Westerse inlichtingen diensten lieveling ISIS blijkt een monster die hele volkeren onthoofdt, verkracht en als slaven verkoopt. Ook gesteund door met Nederland goed bevriend Saoedi regime van pedofiele dictators. Dit beleid is de belangrijkste vluchtelingenmaker. Nederland moet dit NAVO beleid publiekelijk meteen verwerpen, deze criminele structuur verlaten en de verantwoordelijkheid leggen bij DE INITIATORS EN DE SPONSORS van “fenomenen” als ISIS, Al-Qaeda, “Arabische Lente”, “color revolutions”. Die moeten voor dit probleem opdraaien, niet wij het volk.

De zware lasten die Nederland draagt omtrent de vluchtelingen maakt geen indruk op de regerende elite. Hun positie van absolute macht is onaantastbaar, hun inkomstenstromen en bezittingen zijn immers veilig in belastingparadijzen. Wij het volk hier (en de immigranten ook) blijven immers opgezadeld met de geld- en sociale problemen van deze kunstmatig geprovoceerde volksverhuizing.

Met de geïmporteerde massa mensen bereikt de elite in een klap de volgende doeleinden:

  1. Er komen zo veel mensen tegelijk binnen, mensen van een andere cultuur dat er geen integratie meer mogelijk is. Gevolg is DES-integratie van de samenleving hier in NL. Een versplinterde samenleving is makkelijker te controleren en chaos agenten als PVV of haat-imams zorgen dat de versplintering steeds wijder en dieper wordt.
  1. De nieuwkomelingen zijn in het algemeen bereid harder voor minder te werken. Zo worden ook hier slavenlonen mogelijk gemaakt voor de multinationals en alle verworvenheden van de vakbonden uit het laatste halve eeuw gaan verloren.
  1. Deze grote stromen vluchtelingen vormen een onuitputtelijke bron voor de nieuwe legers “rebellen” om de toekomstige “color revolutions” uit te voeren die gepland staan in de agenda van de elites. Duizenden (kinderen van) immigranten in de EU zijn nu ISIS strijders… een “succesmodel” dat de elites wil uitbreiden voor verdere neokoloniale expansie. Dit is een groot reservoir dus voor de destabiliserende legers huurlingen om de westerse stijl “democratie” te verspreiden met voor ons onvoorstelbare youtube wreedheden, verkrachtingen, onthoofdingen, slavenhandel en opsplitsen van nationale staten in ministaatjes makkelijk te bespelen door de neoliberale multinationals.

Het lot van Nederland is voor de regerende elite NIET relevant. Het land is immers als een weerloos lammetje aan de geldwolven gegooid door de geheime “vrijehandelsakkoorden”.

Advertisements